Hulp bij je WordPress of Phoenix website en internet marketing

Over Laura

     "Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself!"

marketeers cruise 2014

Hoe het ontstond

Tijdens de enorm inspirerende masterminds en brainstorms met ondernemers uit de hele wereld op het schip van de Marketers Cruise in januari 2014 in de Caribbean, ontstond bij mij het idee om fotografen heel gericht en praktisch te gaan helpen met hun (online) marketing, website, social media en andere belangrijke zaken rondom een fotografie onderneming. Ondertussen heb ik mij verder ontwikkeld en mijn doelgroep uitgebreid naar kleine ondernemers die succesvol willen worden met een online business. Ik heb nu 10 jaren ervaring als (online) ondernemer en heb ervaren dat de NLMP methode het allerbeste werkt. NLMP staat voor ‘Niet Lullen Maar Poetsen’ en dat is al jarenlang mijn motto in mijn dagelijkse werk, waarin ik veel pieken, maar ook dalen heb gekend. Het lijkt zo simpel Niet Lullen Maar Poetsen en veel Nederlanders gebruiken deze uitspraak graag, maar veel ondernemers blijven hangen in de 'analyse modus' en bereiken hun doelen niet, of veel langzamer dan ze graag hadden gewild.

Vrijheid...

Ik ben superdankbaar dat ik deze weg heb kunnen bewandelen en mezelf een vrije internet ondernemer kan noemen. Werken wanneer je wil, met wie je wil, waar je wil en hoeveel je wil. Het geeft een enorme vrijheid als je locatie onafhankelijk kan werken! Ik noem het 'de Laptop Lifestyle'.

Dankzij het internet kon ik verhuizen naar het buitenland. Ik heb eerst een jaar of 2 in Duitsland in een prachtige natuurlijke omgeving gewoond en vervolgens in 2016 naar Spanje vertrokken, waar ik het leven nog een stuk fijner vind!

Het lijkt me super om jou ook te helpen met het ontwikkelen van een succesvolle online onderneming, de meeste mensen hebben geen idee over de kansen en mogelijkheden die het internet ons biedt en dat is zo'n gemiste kans!
internet marketing e-book NLMP stappenplan

Neem die eerste stap

Je kunt naar duizenden seminars gaan over persoonlijke ontwikkeling en ondernemen, maar als je niet de juiste stappen neemt, of opgeeft als je vastloopt, zul je jouw doelen nooit bereiken. Ik heb een (gratis) e-book geschreven waarin ik je laat zien welke stappen je allemaal kunt nemen om succesvol op het internet te worden, Met dit e-book 'Het NLMP Stappenplan' wil ik je inzicht geven in de mogelijkheden van het internet en de stappen die je kunt nemen bij het opzetten en ontwikkelen van je website. Hierdoor weet jij wat belangrijk is om aan de slag te gaan en te gaan knallen met je website en je bedrijf! Actie is alles, dus neem die eerste stap! 

Ervaringen van klanten & partners

Samenwerking in o.a. online marketing programma MasterMoves & MasterTeam van Winst.nl


Ik vind het heerlijk om met Laura te werken. Waar ik vaak een "deadline gedreven" ondernemer ben vind ik het ik het heerlijk om te schakelen met Laura aangezien zij ook goed presteert en kwaliteit kan leveren onder druk, iets wat ik fantastisch vind om mee te werken.


Wil je snel schakelen dan raad ik het je zeker aan om met Laura te werken!
Eelco de Boer van Winst.nl

Samenwerking website & online marketing 


Wat ben ik blij dat ik Laura gevonden heb! Ze kan uitstekend uit de voeten met mijn (Phoenix) website en voert niet alleen uit maar denkt echt met me mee. Ze heeft goede, slimme ideeën en maakt mooie dingen. 


Ze is altijd bereid om snel wat extra tijd voor me te maken als het nodig is. Laura is echt een steun en toeverlaat. Je kunt op haar bouwen!


Marjolein Dubbers van Energiekevrouwenacademie.nl

Mijn achtergrond

Het begon met fotografie

Voordat ik fulltime internet ondernemer werd heb ik als fotograaf met honderden ondernemers en sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en (internet)marketing, gezondheid en spiritualiteit gewerkt. Ik vind het heerlijk met positieve mensen te werken en bij te dragen aan de positionering en promotie van collega ondernemers.
In de jaren als fotograaf heb ik ontzettend veel geleerd over ondernemen, (online) marketing, SEO, WordPress en social media. Deels uit eigen ervaring, maar ook vanuit diverse trainingen en opleidingen, zoals Internet Business Mastery, een coachingtraject van een jaar van Eelco de Boer, het Winstmodel programma van Tonny Loorbach en onlangs volgde ik de NLP Practitioner bij Robin Stevens en de studie Mental Coach bij Sonnevelt Opleidingen.
Wordpress Bootcamp

Kansen zijn nog nooit zo groot geweest...

In 2014 ontwikkelde ik het online trainingsprogramma Geld Verdienen Met Je Foto’s en een aantal andere online cursussen en masterclasses, zoals de WordPress Bootcamp, waarmee ik sindsdien al meer dan 2000 fotografen en andere ondernemers heb geholpen. In dit programma komen alle belangrijke zaken rondom het runnen van een fotografie onderneming als zelfstandig fotograaf aan bod. Sindsdien heb ik meerdere online producten met succes gelanceerd en weet ik wat werkt en wat niet werkt. Ik fotografeer niet meer in opdracht, maar focus me volledig op het online ondernemen en heb meerdere succesvolle websites ontwikkeld voor mijzelf en meer dan 60 voor andere ondernemers. 

Met mijn ervaring als online ondernemer help ik ondernemers om ook een vrije internet ondernemer te worden. Ik heb ondertussen al honderden ondernemers persoonlijk verder geholpen. Dit is haalbaar voor iedere persoon die de juiste mindset ontwikkeld en ik zie dit als een groot voorrecht van onze tijd waarin kansen nog nooit zo groot waren!

Ik doe niets liever dan ervaring en kennis delen met collega ondernemers. Dat is de rode draad in mijn leven, bij vrijwel alles dat ik heb gedaan.

Dat is vrijheid. Doen wat je leuk vindt en daar een slim verdienmodel voor vinden of ontwikkelen. En jij kunt dat ook!

Hulp nodig op het gebied van je website en/of online ondernemen? Neem contact op, ik help je graag verder! Of bekijk hier welke diensten ik aanbied


Leer, deel, groei en have fun is mijn motto!Helemaal tot hier gekomen? ;) Misschien wil je dan ook nog even dit interview met mij voor Winst.nl te bekijken:

Mijn achtergrond als fotograaf

Als je het leuk vindt wat van mijn achtergrond als fotograaf te zien, zoals mijn portfolio en projecten waar ik aan gewerkt heb klik dan op de button hieronder.

Hulp nodig op het gebied van je website en/of online ondernemen?

Neem contact op, ik help je graag verder!