Maak een geweldige indruk met je website, trek gratis bezoekers uit Google en verhoog je omzet met meerdere verdienmodellen!!
Online marketing e-bookDownload gratis (pdf)

Page content

Interview over ondernemen met je passie voor Winst.nl

article content

Interview over ondernemen met je passie voor Winst.nl

Onlangs werd ik geïnterviewd voor Winst.nl, de website van top (internet) ondernemer Eelco de Boer.

In dit interview zie je o.a.:

  • Hoe ‘eerst geven’ ervoor zorgt dat er vanzelf dingen op je pad komen;
  • Het belang van intuïtie;
  • Waarom passie ervoor zorgt dat andere mensen je graag willen helpen;
  • Hoe je succesvol kunt worden in een kleiner wordende markt;
  • Hoe je je leven kunt veranderen in simpele kleine stapjes;
  • Dat schrijven ‘magisch’ is.

En hier vind je de link naar het artikel inclusief interview op Winst.nl.

Ik zou het tof vinden als je hieronder een reactie achterlaat!

Comment Section

11 reacties op “Interview over ondernemen met je passie voor Winst.nl


Door marloes klepper op 20 oktober 2013

Echt super leuk!Door Eva van Zeeland op 20 oktober 2013

Mooi interview Laura! Je bent een geweldige vrouw en hebt weer prachtige foto’s van mij gemaakt.


Door Laura op 20 oktober 2013

Dankje Eva, altijd superleuk om met jou te werken!


Door Dimitri Karneris op 21 oktober 2013

Zeer inspirerend interview.

Ik heb het idee dat je pas aan het begin staat van mooie en grote dingen.

Heel veel succes!!!!


Door Laura op 22 oktober 2013

Thanks Dimitri! Dat zou mooi zijn 🙂


Door Douwe Bethlehem op 21 oktober 2013

Laura,

Super gedaan. Ik weet zeker dat onze samenwerking ook een succes wordt.


Door Laura op 22 oktober 2013

Dankje Douwe, gaat het zeker!


Door ioana op 26 oktober 2013

mooie woorden, mooie vrouw! heel veel inspiratie gekregen <3Plaats een reactie


*


Laura
In mijn visie is je website van een enorm belang om te winnen op de lange termijn en dat geldt juist ook voor de kleinere ondernemer! Sterker nog: door de mogelijkheden van onze tijd kun je het als kleine ondernemer gaan winnen van grote bedrijven, je zult de eerste niet zijn! Eigenlijk ben je hartstikke gek als je als ondernemer het internet niet omarmt...Ik ben nu 10 jaar (online) ondernemer en een jaar of 7 geleden ben ik gestart met een uitgebreid coaching programma van Eelco de Boer waarin ik enorm veel heb geleerd over internet marketing en ondernemen in het algemeen. Sindsdien ben ik gestart met het ontwikkelen van mijn eigen online business en heb ik nog vele andere trainingen en opleidingen gevolgd om mijzelf verder te ontwikkelen.Ik heb meer dan 1500 mensen met mijn online producten geholpen en sinds 3 jaar help ik ondernemers met het ontwikkelen van hun website en online marketing.Ik ben superdankbaar dat ik deze weg heb kunnen bewandelen en mezelf een vrije internet ondernemer kan noemen. Werken wanneer je wil, met wie je wil, waar je wil en hoeveel je wil. Het geeft een enorme vrijheid als je locatie onafhankelijk kan werken! Ik noem het 'de Laptop Lifestyle'Ik vind het geweldig om jou hier ook mee te helpen, de meeste mensen hebben geen idee over de kansen en mogelijkheden die het internet ons biedt en dat is echt een gemiste kans!
Phoenix WebsitePhoenix Website