Maak een geweldige indruk met je website, trek gratis bezoekers uit Google en verhoog je omzet met meerdere verdienmodellen!!
Online marketing e-bookDownload gratis (pdf)

Page content

Ervaringen

Hier vind je een aantal ervaringen van mensen die met mij hebben gewerkt. Wil je ook je ervaring delen? Ik zou het super vinden als je onderaan deze pagina een reactie achterlaat!
Ten eerste kun je in onderstaand filmpje uit iemand anders mond horen, waarom goede foto’s belangrijk zijn voor je business! Eelco de Boer is een internet ondernemer met wie ik veel samenwerk.

 

default gravatar

Sinds het moment dat ik jouw foto's op mijn website heb, vliegen de opdrachten binnen. Toeval? Lijkt me niet.

Edo van Santen, edovansanten.nl

Laura De Haan was direct de eerste fotograaf waar ik aan dacht toen ik mijn aankomend event www.WaaromKenIkJeNiet.nl ontwierp. Ze komt haar afspraken na, staat open voor een langdurige samenwerking en maakt daarnaast schitterende foto's! Een echte aanrader dus!

Jennifer Delano van DelanoPR

default gravatar

Superleuke testimonial op film van Eelco!

Eelco de Boer, Winst.nl

default gravatar

Ik heb een hekel aan foto's maken. Of beter gezegd: ik had een hekel aan foto's maken, totdat ik met Laura werkte. Voor het eerst stond ik ontspannen voor de camera! En het resultaat is fantastisch; ik ben nog nooit zo tevreden over foto's van mezelf geweest. Laura creëert de juiste sfeer om jou het best tot je recht te laten komen op de foto. Ze is professioneel, creatief, flexibel, heeft oog voor detail en wat ik heel verrassend en verfrissend vond: ze weet van geen ophouden! Ze gaat door tot de klant tevreden is. Aanrader!

Nancy Hart, nancyhart.nl

default gravatar

De samenwerking met Laura heb ik als zeer prettig ervaren! Ik dacht dat ik voor de fotoshoot naar haar studio moest afreizen, maar niets was minder waar. Laura gaf mij de keuze en ik koos ervoor om het hier te doen. Dit omdat ik de omgeving hier ken en ik  o.a. wat mooie buitenfoto's wilde hebben.

Enkele fijne kenmerken van Laura: keurig op tijd, waar voor je geld, eerlijk, spontaan, alle geduld van de wereld, professioneel, brengt je echt op je gemak, gaat voor perfectie! Kortom: zoek jij goede foto's voor jou business, dan is er maar 1 iemand bij wie je moet zijn……… en haar naam is Laura de Haan!

Laura bedankt voor de prachtige foto's die je voor mij hebt gemaakt. Het is precies geworden zoals ik in gedachten had!

Koen Snoek, www.gitaarlesvankoen.nl

default gravatar

Josip houdt ervan dingen anders aan te pakken en weet nog weleens te verrassen.. Vandaar deze totaal onverwachte (en ongevraagde!) testimonial op video!

Josip Pezer, Pezer Life Coaching 

default gravatar

"Laura heeft prachtige foto's gemaakt van een van mijn events. Laura snapt de waarde van goede foto's die én bruikbaar zijn op mijn site én een dierbare herinnering zijn voor mij en mijn deelnemers aan het event. Laura beweegt zich geruisloos zodat iedereen zich op zijn gemak kan voelen. Bovendien is Laura een prettig mens om mee samen te werken. Ik kan haar van harte aanbevelen!"

Anneke Krakers, welzijnsmarketing.nl

default gravatar

Na een periode van heroriëntatie op mijn carrière die uitmondde in een wisseling van werkgever vond ik het tijd worden voor een serie krachtige foto’s van mezelf om in te zetten voor mijn personal branding, zowel in het bedrijf als op het web. Ik kende Laura via de Gladiatoren groep van Eelco de Boer en het contact was snel gelegd. Tijdens de ‘shoot’ klikte alles enorm en de wisselwerking heeft een hele serie geweldige foto’s opgeleverd waarmee ik nog tijden vooruit kan. Laura voelde heel goed aan wat ik wilde en stond volledig open voor suggesties van mijn kant. Schroom om te poseren heb ik nu niet meer! Niet alleen de foto’s van mijzelf maar ook die met mijn vrouw en onze hond waren in een woord fantastisch.

Hans van der Valk

default gravatar

Hoi Laura,

Wat een prachtig boekje is het geworden van WEWV!!! En eindelijk eens een foto van mezelf die ik leuk vind!

Alvast hartelijk dank en groetjes,

Alice Hendriks, Projectleider Interculturele Communicatie Gemeente Delft

default gravatar

"Laura made amazing pictures of the 2008 Delft MaMa multicultural baby festival. She captured the essence of the event and energy between people, the candor and vivacity of children doing arts andcraft that day.

Laura knows how to make her clients feel at ease and bring in some humour when needed such as in a series of portraits between business and non profit people who had made a match at the Delft beursvloer.
Her group picture of the 2 year anniversary of St Delft Mama was another highlight. at last a flattering picture where every lady looks serene and self assured.
This picture was featured in a parenting magazine and travelled to several countries the mothers were so proud of it. It became empowering seeing women of different nationalities and age groups belonging to a community of mothers.
Laura has the skills and professional tools to preserve memories of any event an organisation or company would like to report about.
I would hire her for future assignments and recommend her to colleagues."

Lucy Cunningham, DelftMama

default gravatar

Ik wilde enkele professionele foto portretten laten maken om te gebruiken op mijn website. Zo kwam ik bij Laura terecht. Ik had al werk van haar gezien en zag dat ze mooie artistieke en professionele foto's maakte.

Ondanks dat ik enorm gespannen was om te poseren voor de camera, was Laura rustig en vriendelijk en stelde me onmiddelijk gerust.

Al snel verdween mijn angst en Laura haalde als fotografe het beste in mij naar boven.

Diezelfde avond nog kreeg ik al een eerste selectie van de foto's in mijn mailbox. Het waren er veel meer dan ik had verwacht en het resultaat van de foto's overtrof elke verwachting! De foto's waren enorm gevarieerd, gemaakt met oog voor licht en detail. Ik raad iedereen, die professionele foto's wilt, aan om Laura als fotografe in te schakelen of om bij haar langs te gaan in de studio.

Rebekka Deforce, Magic Media Force

default gravatar

Ik geef al geruime tijd internet marketing seminars en workshops en als spreker wil je je eigenlijk nergens anders mee bezighouden dan met de inhoud en de presentatievorm. Daarom schoot het maken van foto's er bij de meeste evenementen bij in en wanneer we dit wel deden zagen we achteraf vaak dat de meeste foto's niet bruikbaar waren voor het internet (onscherp, donker, bewogen, saai enz.)

Zeker voor mijn internet onderneming zijn goede foto's erg belangrijk. Ik moet de sfeer van een evenementen goed weer kunnen geven op het internet zodat de bezoekers van mijn website enthousiast raken om ook eens te komen. Daarbij heb ik goede en professionele foto's van mezelf nodig voor mijn persoonlijke positionering. Dat zorgt voor betrouwbaarheid en een bepaalde klik met mijn achterban.

Toen kwam ik met Laura in contact, ik had al goede ervaringen over haar gehoord en besloot daarom om Laura mijn evenementen te laten fotograferen.

De resultaten zijn fantastisch!

De foto's zijn ontzettend scherp en professioneel genomen maar geven ook de sfeer van een evenement exact weer. Vaak als ik na en evenement de foto's bekijk denk ik "wat was het toch weer een top event!".

Naast de kwaliteit van de foto's is er nog een ander voordeel. Laura houdt zelf mijn evenementen agenda in de gaten en komt netjes elke keer opdagen ook al ben ik zelf volledig vergeten haar op de hoogte te brengen. Ze draagt zelf zorg voor het maken van foto's, het bewerken en het opsturen (zeer snel altijd na het evenement).

Ik vind het een heerlijke gedachte dat ik na elk evenement super professionele foto's online kan zetten zonder dat ik er überhaupt een seconde zelf mee bezig ben geweest, Laura bedankt!

Tonny Loorbach, Internet Marketing Universiteit

Laatst een workshop gegeven waar Laura een fotoreportage van heeft gemaakt. Ik was oprecht verbaasd over de goede en sprekende foto’s. Herkenbaar in beeld gebracht, zoals ik het zelf beleefd heb. Daarnaast nog enkele pracht portret foto’s gemaakt. Foto’s van mijzelf die ik met trots laat zien! Ik kan Laura van harte aanbevelen. De foto’s die ze maakt, die wil ze echt goed hebben en ze neemt daar ook echt de tijd voor. En dat zie je terug ik de foto.

Sportieve groet,

Jochem Uytdehaage, schaatser en spreker

Het zijn prachtige foto's geworden! Echt vakwerk gedaan door jou Laura de Haan! Het was een genot om deze fotoshoot samen met jou te doen. Ik heb heel veel gelachen! Ik vind de foto's waanzinnig goed en kan af en toe nog niet geloven dat dat smalle gezicht van mij is! Erg veel dank dat ik deze fotoshoot mocht winnen van je en dat je deze prachtige blog er over hebt geschreven. Ik voel me hier zeer vereerd door. Merci! :-)"

Eric Verberne, Nederlands kampioen afvallen

Ongelooflijk mooie foto’s Laura! Ik ben zo blij met hoe je dit event hebt vastgelegd. Zelden zo’n getalenteerd fotograaf gezien! Dank je!

Stefan Dettmer van SuccesGids na het Health seminar met David Wolfe

default gravatar

“Laura heb ik gevraagd om van mij foto’s te maken voor mijn website en social media activiteiten. Ik had Laura 1 keer ontmoet tijdens een sessie waar zij op dat moment foto’s aan het maken was. Tijdens die sessie was ook de mogelijkheid een ‘portret’ foto te laten maken. Het resultaat van deze foto heeft mij toen in positieve zin erg verrast.

Wat ik erg prettig vind van Laura is dat ze voorafgaande aan de foto shoot zich verdiept in de materie waarin je je bevindt, om te zorgen dat de uitstraling van de foto’s past bij de juiste branding. Verder is de sfeer door de manier van werken van Laura erg fijn en relaxed wat ten goede komt aan de resultaten van de foto’s. Laura weet als geen ander de sfeer zo te maken (vanuit professionaliteit) dat het net lijkt of zo’n foto sessie de normaalste zaak van de wereld is waardoor je gewoon ‘natuurlijker’ overkomt bij zo’n foto.

Al met al prettig te ervaren. Als laatste de filosofie die Laura volgt/hanteert om te durven ‘geven’.

Voor ieder een aanrader, zeker voor personen die opzien tegen een foto sessie!

Egon Beaart, leiderschapiscorebusiness.nl

default gravatar

Ik ben zeer blij met de portretfoto die je voor mijn website gemaakt hebt. De foto tilt de website naar een beter niveau. Deze top-kwaliteit foto geeft mijn website een persoonlijk karakter trekt precies de aandacht van de doelgroep die ik wil bereiken.

Super!

Bram van der Bolt, meubelmaker

default gravatar

"Laura de Haan heeft prachtige foto's gemaakt voor Beursvloer Delft, die uitvergroot op kanvas in DOK hebben gehangen.

Mijn profielfoto op Linkedin is ook van haar hand.
Heel prettig werken met haar!"

Elize Zwerver, Kledingvondsten

default gravatar

Heel erg bedankt voor de mooie foto die je van me gemaakt hebt tijdens het Internet Marketing Sumit. Ik ben niet snel tevreden over foto’s van mijzelf, maar met de jouwe ben ik erg blij. Het is nu mijn profielfoto op mijn privé facebook en op Pinterest http://pinterest.com/vanonsvoorjou/

Je hebt trouwens veel leuke foto’s gemaakt dat weekend.

Ik stond in de rij achter die mevrouw die vanwege haar beugel niet goed durfde te lachen. Ze heeft het toch gedaan en zal er vast leuk op staan. Je hebt haar heel lief bemoedigd. Top van je!

Nou Laura, ik weet je te vinden als ik je nodig heb. Nogmaals dank en misschien tot ziens.

Astrid Cornelissen, vanonsvoorjou.nl

default gravatar

Laura heeft onlangs het ROEM Seminar gefotografeerd. Of eigenlijk heeft ze het event zo in beeld gevangen, dat je het als buitenstaander kan voelen hoe het is geweest. En voor de mensen die er wel zijn geweest zijn de foto's een levendige herinnering die je direct terug brengt naar het event. 
Ik vind met name dat dé kwaliteit van Laura, buiten de prachtige foto’s die ze maakt. 

Laura is een echte aanrader!

Jaldhara Groeneveld, hetefficiencyhuis.nl

"Laura de Haan heeft een aantal foto's van mij gemaakt om mijn uitstraling op internet te professionaliseren.

Laura is bijzonder professioneel in haar aanpak, neemt de tijd en werkt nauwkeurig. Ze ziet erg snel wat een foto mooi maakt of wat juist niet. Haar manier van belichten is creatief en bovendien is ze ook erg prettig in de omgang."

Monique Appels, HondenUniversiteit

default gravatar

Ik heb tijdens de fotoshoot met Laura ervaren dat ze een geweldig oog voor detail heeft en niets aan het toeval overlaat.

Op zeer professionele wijze weet ze je op de gevoelige plaat vast te leggen. Alles gebeurt in een hele prettige en ongedwongen sfeer en dat zorgt ervoor dat alles vanzelf lijkt te gaan.

Mocht je dus een fotograaf zoeken die de beste foto's van je kan maken dan kan ik Laura de Haan van harte aanbevelen.

Jerry Arens, Golfrevolutie

default gravatar

Ha Laura

Wat een juweeltjes op je site! Ik ben bijna 40 jaar lang journalist geweest, o.m. ook eindredacteur (Haagsche Courant) waar ik de foto's uitzocht voor de voorpagina en bijlagen. Vanuit die ervaring valt me meteen "het ware kijken" op.
In alle beelden zie ik een oprechte aandacht voor het onderwerp (hoe divers ook), gecombineerd met een mooi eigenwijze fotografische visie. Zelfs zoiets gewoons als een boottocht door het westland leg je prachtig vast, met die suggestieve schuinte.
Fraai ook de trouwreportage, met de vele close-ups (kenmerkend, voor jou). Levert een heel andere serie op dan het geijkte trouwfoto-album, maar ik denk dat het huwelijksstel erg blij wat bij het zien van jouw ''afwijkende'' oogst? Zou ik in elk geval wel zijn. Klasse, complimenten.
Als ik nog bij de krant werkte (nu met vut), had ik je meteen ingehuurd.

Henk de Kat, journalist

Het is plezierig om met Laura samen te werken. Voor onze website ipsedebruggenjeugd.nl hadden we enkele voorwaarden waaraan de foto’s moesten voldoen, en Laura heeft dit perfect opgepakt. De foto’s zijn prachtig geworden, precies zoals wij het wilden.En ook heel veel complimenten over gekregen!

Jenna Baeten, Senior Communicatie Medewerker Ipse de Bruggen

default gravatar

Laura maakt altijd prachtige foto's en weet iedereen en alles er van z'n best kant op te zetten. Ik beveel haar van harte aan! Ik kan nu een lang stuk tekst gaan schrijven over hoe geweldig ze is, maar ik denk dat dit het goed samenvat:

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar foto's van Laura spreken boekdelen.

Jelle Kaldenbach, marketist.nl

Comment Section

180 reacties op “Ervaringen


Door Jeannette op 18 november 2011

hoi Laura

wat leuk dat het zo goed met je gaat
Ook ben ik wel weer toe aan een nieuwe
portretfoto voor mijn website.

Lieve groetjes van
Jeannette


Door Ingrid van Ham op 13 december 2011

Laura maakt prachtige en duidelijke foto’s voor je eigen presentatie op Internet, belangrijke als je jezelf zakelijk wilt voorstellen en heel belangrijk als je druk op zoek bent naar een nieuwe of andere baan. Laura zorgt ervoor dat je goed op de foto staat maar wel precies zoals je bent. En heel belangrijk, Laura neemt de foto’s in een heel ontspannen sfeer en komt ook naar je eigen locatie of werkplek toe!


Door Josip Pezer op 27 januari 2012

Laura brengt het boodschap die JIJ wilt overbrengen op je publiek, maar dan via foto. Zij zorgt voor een compleet plaatje om het maar zo te zeggen.

Verwacht ook niet anders van iemand die met zo een passie werkt.


Door Josip Pezer op 27 januari 2012

Laura brengt het boodschap die JIJ wilt overbrengen op je publiek, maar dan via foto. Zij zorgt voor een compleet plaatje om het maar zo te zeggen.

Verwacht ook niet anders van iemand die met zo een passie werkt.


Door Sonja Goed op 10 mei 2014

Mijn profielfoto’s zijn echt prachtig geworden Laura, meestal schrik ik van foto’s die mensen van me maken, maar jouw foto’s zijn echt prachtig! Je bent een topper!!

Ondanks mijn ervaring tot nu toe in fotografie heb ik toch iets gehad aan je nieuwe E-book
De tien basisstappen van fotografie.
Het zette voor mij weer even de puntjes op de i en liet me weer opnieuw kijken naar bepaalde instellingen enz.
Ik kijk uit naar het volgende E-book!

groetjes,
Sonja


Door Sonja Goed op 10 mei 2014

Mijn profielfoto’s zijn echt prachtig geworden Laura, meestal schrik ik van foto’s die mensen van me maken, maar jouw foto’s zijn echt prachtig! Je bent een topper!!

Ondanks mijn ervaring tot nu toe in fotografie heb ik toch iets gehad aan je nieuwe E-book
De tien basisstappen van fotografie.
Het zette voor mij weer even de puntjes op de i en liet me weer opnieuw kijken naar bepaalde instellingen enz.
Ik kijk uit naar het volgende E-book!

groetjes,
Sonja


Door Nelleke op 14 mei 2014

Ha Laura,

Nogmaals bedankt voor je gratis e-book. Heel leuk om te lezen en handig om alles weer eens op een rijtje te krijgen. En voor starters zeker aan te raden!

Groetjes,
Nelleke


Door Laura op 3 juni 2014

Dankje Nelleke en veel succes met fotograferen! 🙂


Door Nelleke op 14 mei 2014

Ha Laura,

Nogmaals bedankt voor je gratis e-book. Heel leuk om te lezen en handig om alles weer eens op een rijtje te krijgen. En voor starters zeker aan te raden!

Groetjes,
Nelleke


Door Laura op 3 juni 2014

Dankje Nelleke en veel succes met fotograferen! 🙂


Door Aad Bouman op 10 juli 2014

Helaas voor U, heb ik Uw boek niet gelezen.
Ik ben eigenlijk opzoek naar een voor mij gunstig fotobewerkingsprogramma.ik doe sinds de digitale foto erg in is bijna niets meer aan fotografie.In mijn analoge tijd had ik twwe cameras Canon 10 en 50.Plus een stuk of 5 lenzen.
Nu heb ik laast een scanner gekocht en een aantal foto`s uit boeken gescand. op z`n blad staan 4 foto`s. En nu wil ik elke foto apart hebben.
Ik heb picasa , maar als je dan een uitsnede maak dan kan je later niet meer zien van welke foto die uitsnede is.En ik zoekn nu een programma waar dat wel goed en makkelijk mee kan.
Met vriendelijke groeten. Aad



Door Aad Bouman op 10 juli 2014

Helaas voor U, heb ik Uw boek niet gelezen.
Ik ben eigenlijk opzoek naar een voor mij gunstig fotobewerkingsprogramma.ik doe sinds de digitale foto erg in is bijna niets meer aan fotografie.In mijn analoge tijd had ik twwe cameras Canon 10 en 50.Plus een stuk of 5 lenzen.
Nu heb ik laast een scanner gekocht en een aantal foto`s uit boeken gescand. op z`n blad staan 4 foto`s. En nu wil ik elke foto apart hebben.
Ik heb picasa , maar als je dan een uitsnede maak dan kan je later niet meer zien van welke foto die uitsnede is.En ik zoekn nu een programma waar dat wel goed en makkelijk mee kan.
Met vriendelijke groeten. Aad



Door Petra op 12 juli 2014

Ik heb het E-book gedownload, en met veel plezier gelezen. Ik vind het heel handig, zeker voor de beginners onder ons. Zo wist ik dus totaal niet dat je beter niet kan centreren, dus daar ben ik zelf mee aan de slag gegaan.

Echt een superleuke en goed te begrijpen handleiding!

Dank je wel.


Door Laura op 9 augustus 2014

Goed om te horen Petra!

Heel veel succes!


Door Petra op 12 juli 2014

Ik heb het E-book gedownload, en met veel plezier gelezen. Ik vind het heel handig, zeker voor de beginners onder ons. Zo wist ik dus totaal niet dat je beter niet kan centreren, dus daar ben ik zelf mee aan de slag gegaan.

Echt een superleuke en goed te begrijpen handleiding!

Dank je wel.


Door Laura op 9 augustus 2014

Goed om te horen Petra!

Heel veel succes!


Door Hans Dolstra op 3 augustus 2014

Hi Laura
Bedankt voor je E-boek. Ik heb het gelijk doorgelezen en vind het een prettig boek om naar te verwijzen wanneer ik iemand wat tools aan wil reiken. Nu hoef ik dat zelf niet op te sommen en het e-book is veel completer. Voor mij zelf heb ik niets nieuws gelezen. Ik miste een stukje over het koppelvlak compositie en beweging van een onderwerp. Een onderwerp die de foto in komt is altijd mooier dan een onderwerp wat de foto uit beweegt.
Ik ben niet commercieel, maar wordt wel met grote regelmaat gevraagd reportages voor mijn werk (Defensie) te maken. Daar ik dan geen invloed heb op de locatie en de tijd van de dag, worstel ik veel met de belichting. Ik kom al een heel eind met handmatige instelling van de witblans en spelen met de iso waarden, maar krijg toch vaak overbelichte gezichten. Hoe winst te halen uit een zonnekap ben ik ook nog niet uit. Omdat de militaire eenheden, genodigden, muziekkorps, vaandelwacht, enz meestal in een rondom staan kom ik er niet onder uit om van alle kanten te moeten fotograferen. Dus een gunstige hoek ten opzichte van de zon kan ik wel vergeten. Mijn sterke kant is compositie. Ik hoef bijna nooit een foto te snijden. Ik gebruik gewoon een oude Canon 450D met standaard lenzen en soms een polarisatielens.
Ik ga zeker je site nog uitpluizen en je volgen. Alleen al naar foto’s kijken van iemand die zo professioneel bezig is is al leerzaam voor iemand als ik.
En je passie straalt van alles af wat je doet, nogmaals bedankt
Groetjes Hans


Door Laura op 20 november 2014

Dank voor je leuke reactie Hans! Volgens mij heb je al veel ervaring! Probeer ook aan de slag te gaan met een reportageflitser, die kan ook helpen bij de zon (juist het verminderen van contrasten).
Betere apparatuur zal ook zeker helpen, misschien wil je werkgever wat investeren? 😉

Heel veel succes met al je fotografie activiteiten!


Door Hans Dolstra op 3 augustus 2014

Hi Laura
Bedankt voor je E-boek. Ik heb het gelijk doorgelezen en vind het een prettig boek om naar te verwijzen wanneer ik iemand wat tools aan wil reiken. Nu hoef ik dat zelf niet op te sommen en het e-book is veel completer. Voor mij zelf heb ik niets nieuws gelezen. Ik miste een stukje over het koppelvlak compositie en beweging van een onderwerp. Een onderwerp die de foto in komt is altijd mooier dan een onderwerp wat de foto uit beweegt.
Ik ben niet commercieel, maar wordt wel met grote regelmaat gevraagd reportages voor mijn werk (Defensie) te maken. Daar ik dan geen invloed heb op de locatie en de tijd van de dag, worstel ik veel met de belichting. Ik kom al een heel eind met handmatige instelling van de witblans en spelen met de iso waarden, maar krijg toch vaak overbelichte gezichten. Hoe winst te halen uit een zonnekap ben ik ook nog niet uit. Omdat de militaire eenheden, genodigden, muziekkorps, vaandelwacht, enz meestal in een rondom staan kom ik er niet onder uit om van alle kanten te moeten fotograferen. Dus een gunstige hoek ten opzichte van de zon kan ik wel vergeten. Mijn sterke kant is compositie. Ik hoef bijna nooit een foto te snijden. Ik gebruik gewoon een oude Canon 450D met standaard lenzen en soms een polarisatielens.
Ik ga zeker je site nog uitpluizen en je volgen. Alleen al naar foto’s kijken van iemand die zo professioneel bezig is is al leerzaam voor iemand als ik.
En je passie straalt van alles af wat je doet, nogmaals bedankt
Groetjes Hans


Door Laura op 20 november 2014

Dank voor je leuke reactie Hans! Volgens mij heb je al veel ervaring! Probeer ook aan de slag te gaan met een reportageflitser, die kan ook helpen bij de zon (juist het verminderen van contrasten).
Betere apparatuur zal ook zeker helpen, misschien wil je werkgever wat investeren? 😉

Heel veel succes met al je fotografie activiteiten!


Door Jan van den Bosch op 17 augustus 2014

Laura,

Het e-book is een goed naslagwerk voor geoefende amateur fotografen. Als beginnende fotograaf is het een leerzaam boek. Je wordt goed voorbereid om foto’s te gaan maken. Door vaker te oefenen worden de foto’s alleen maar beter. Post ook foto’s op een website en je zult zeker voldoende commentaar krijgen. Het commentaar is goed voor de verdere ontwikkeling.


Door Jan van den Bosch op 17 augustus 2014

Laura,

Het e-book is een goed naslagwerk voor geoefende amateur fotografen. Als beginnende fotograaf is het een leerzaam boek. Je wordt goed voorbereid om foto’s te gaan maken. Door vaker te oefenen worden de foto’s alleen maar beter. Post ook foto’s op een website en je zult zeker voldoende commentaar krijgen. Het commentaar is goed voor de verdere ontwikkeling.


Door Laura op 20 november 2014

Hoi Jan,

Inderdaad al doende leert men, E-books en dergelijk zijn alleen maar ondersteunend, in de praktijk is waar het gebeurt!

Succes 🙂


Door Jacqueline op 24 augustus 2014

Hallo Laura,

Ik je E book nog niet gelezen.
Door o.a. concentratie problemen neem ik daar de tijd voor.
Ik ben nu het bewerkingsprogramma van Picasa aan het uitproberen.
Op zich is dat goed te doen. Wil straks wel wat een wat uitgebreider, maar niet te moeilijk programma proberen. Wat zou je dan aanraden?

Groetjes,
Jacqueline


Door Jacqueline op 24 augustus 2014

Hallo Laura,

Ik je E book nog niet gelezen.
Door o.a. concentratie problemen neem ik daar de tijd voor.
Ik ben nu het bewerkingsprogramma van Picasa aan het uitproberen.
Op zich is dat goed te doen. Wil straks wel wat een wat uitgebreider, maar niet te moeilijk programma proberen. Wat zou je dan aanraden?

Groetjes,
Jacqueline


Door Tina op 6 september 2014

Ik kreeg het e book niet gedownload ,gaarne nogmaals de link?
Groetjes tina


Door Laura op 20 november 2014

Hoi Tina,

Je hebt na het downloaden ook een mail gekregen met de link erin!

Succes!


Door Tina op 6 september 2014

Ik kreeg het e book niet gedownload ,gaarne nogmaals de link?
Groetjes tina


Door Laura op 20 november 2014

Hoi Tina,

Je hebt na het downloaden ook een mail gekregen met de link erin!

Succes!


Door Marieke op 9 september 2014

Hallo Laura

Ik heb je e book gelezen het is erg intrasant ook heb ik tijdschriften gekocht over fotografie om meer te weten te komen

Nog vol op informatie te bemachtigen en de instellingen leren van de camera

Groet Marieke


Door Marieke op 9 september 2014

Hallo Laura

Ik heb je e book gelezen het is erg intrasant ook heb ik tijdschriften gekocht over fotografie om meer te weten te komen

Nog vol op informatie te bemachtigen en de instellingen leren van de camera

Groet Marieke


Door Laura op 20 november 2014

Heel veel succes Marieke!


Door Mieke Van der welle op 7 oktober 2014

Hoi Laura,

Ik heb met belangstelling jouw e-boek gelezen. Er staat heel veel nuttige informatie in en ik ga het zeker nog vaker gebruiken. En zie het meer als een werkboek. Wat ik ook belangrijk vind is dat je de omgangsregels benoemd mbt de mensen die je wilt fotograferen. Verder vind ik het geweldig dat je zoveel kennis en ervaring deelt met anderen. Ik kijk regelmatig in het boek wanneer ik over een bepaald onderwerp iets meer wil weten.
Bedankt!

Mieke van der Welle


Door Laura op 20 november 2014

Super om te horen Mieke, dankjewel! 🙂


Door Mieke Van der welle op 7 oktober 2014

Hoi Laura,

Ik heb met belangstelling jouw e-boek gelezen. Er staat heel veel nuttige informatie in en ik ga het zeker nog vaker gebruiken. En zie het meer als een werkboek. Wat ik ook belangrijk vind is dat je de omgangsregels benoemd mbt de mensen die je wilt fotograferen. Verder vind ik het geweldig dat je zoveel kennis en ervaring deelt met anderen. Ik kijk regelmatig in het boek wanneer ik over een bepaald onderwerp iets meer wil weten.
Bedankt!

Mieke van der Welle


Door Anny vd Heuvel op 27 oktober 2014

Ik heb met plezier jouw E-book gelezen.
Het staat prettig omschreven en het is voor mij een
mooi naslagwerk, waar ik nog regelmatig in zal kijken.
Bedankt
Anny


Door Laura op 20 november 2014

Heel fijn dat je blij bent met het E-book Anny en veel succes met je fotografie activiteiten!


Door Christian op 29 oktober 2014

na enkele fotografie workshops gevolgd te hebben ( http://www.robertbiesemans.be ), was het zeer prettig om het aangeleerde terug te vinden en geconfirmeerd te zien in jouw E-book.
En nu, op weg naar het RAW en Lightroom 5 avontuur…
grtz

Christian


Door Laura op 20 november 2014

Heel veel succes Christian!


Door Christian op 29 oktober 2014

na enkele fotografie workshops gevolgd te hebben ( http://www.robertbiesemans.be ), was het zeer prettig om het aangeleerde terug te vinden en geconfirmeerd te zien in jouw E-book.
En nu, op weg naar het RAW en Lightroom 5 avontuur…
grtz

Christian


Door Laura op 20 november 2014

Heel veel succes Christian!


Door Jennifer op 17 december 2014

Die tentenverhuur reactie is spam! Haal hem maar weg!


Door Laura op 20 december 2014

Dankje Jennifer, verwijderd!


Door Jennifer op 17 december 2014

Die tentenverhuur reactie is spam! Haal hem maar weg!


Door Laura op 20 december 2014

Dankje Jennifer, verwijderd!


Door francois exelmans op 17 februari 2015

Mooi boek met goed samengestelde en op te volgen stappen . Ga dit nog meermaals raadplegen en zeker iets uit leren .
Vele groeten François.


Door Laura op 9 april 2015

Dankje François, veel succes ermee!


Door francois exelmans op 17 februari 2015

Mooi boek met goed samengestelde en op te volgen stappen . Ga dit nog meermaals raadplegen en zeker iets uit leren .
Vele groeten François.


Door Nico van Hellemondt op 14 mei 2015

Hoi Laura,
Ik heb het nog niet echt uitgebreid gelezen omdat ik het erg druk heb met mijn werk, maar ik heb het al op mijn notebook staan en die gaat mee op vakantie en dan heb ik de rust om alles goed te bestuderen en uit te proberen.
Groetjes,

Nico


Door Nico van Hellemondt op 14 mei 2015

Hoi Laura,
Ik heb het nog niet echt uitgebreid gelezen omdat ik het erg druk heb met mijn werk, maar ik heb het al op mijn notebook staan en die gaat mee op vakantie en dan heb ik de rust om alles goed te bestuderen en uit te proberen.
Groetjes,

Nico


Door Laura op 16 mei 2015

He daar ben je nog een keer Nico 😉 Ga vooral ook lekker aan de slag met fotograferen daar in Kreta, het is prachtig daar!


Door Nico op 15 mei 2015

zelf als je 4 jaar fotografeert is er altijd weer wat uit dit e-book te halen van o ja die manier of zo kan het ook maar heb het nog niet helemaal gelezen dus blijf je voor het 2e deel nog een reactie schuldig


Door Laura op 16 mei 2015

Goed om te horen Nico en neem je tijd!


Door Nico op 15 mei 2015

zelf als je 4 jaar fotografeert is er altijd weer wat uit dit e-book te halen van o ja die manier of zo kan het ook maar heb het nog niet helemaal gelezen dus blijf je voor het 2e deel nog een reactie schuldig


Door Laura op 16 mei 2015

Goed om te horen Nico en neem je tijd!


Door Novadomus op 16 mei 2015

Ik heb door omstandigheden nog niet het gedownloade e-boek kunnen bekijken/lezen, maar wat opgeslagen is, is direct te openen. Dus het gaat een keer gebeuren en dan zal ik ook over een fotobewerking(sprogramma) kunnen denken of gaan kiezen.


Door Laura op 16 mei 2015

Alvast veel succes ermee en laat het gerust weten als je nog vragen hebt!


Door Novadomus op 16 mei 2015

Ik heb door omstandigheden nog niet het gedownloade e-boek kunnen bekijken/lezen, maar wat opgeslagen is, is direct te openen. Dus het gaat een keer gebeuren en dan zal ik ook over een fotobewerking(sprogramma) kunnen denken of gaan kiezen.


Door Laura op 16 mei 2015

Alvast veel succes ermee en laat het gerust weten als je nog vragen hebt!


Door Cees Ringelberg op 17 mei 2015

Beste Laura.
Bedankt voor je E-boek.
Ik heb de tijd nog niet genomen om het te lezen, ivm vakantie plannen.
Maar als we op reis zijn zal ik het zeker gaan lezen.
ik gebruik ACDSee ( Ultimate 8 is een nieuwere versie) al jaren als mijn foto bewerkings-prog, daar ben ik zeer tevreden mee.


Door Laura op 19 mei 2015

Graag gedaan Cees!

ACDSee kende ik nog niet, ik zal er eens naar kijken.

Alvast een fijne vakantie!


Door Cees Ringelberg op 17 mei 2015

Beste Laura.
Bedankt voor je E-boek.
Ik heb de tijd nog niet genomen om het te lezen, ivm vakantie plannen.
Maar als we op reis zijn zal ik het zeker gaan lezen.
ik gebruik ACDSee ( Ultimate 8 is een nieuwere versie) al jaren als mijn foto bewerkings-prog, daar ben ik zeer tevreden mee.


Door Laura op 19 mei 2015

Graag gedaan Cees!

ACDSee kende ik nog niet, ik zal er eens naar kijken.

Alvast een fijne vakantie!


Door Carlo v.d. Bosch op 18 mei 2015

Laura,
Je e-Book heb ik met aandacht gelezen, en best veel dingen begrepen en uit kunnen voeren.
Maar er zijn nog steeds items die ik dus niet snap…
O.a. de M stand op m`n camera Canon 400D, moet je diafragma & sluitertijd zelf bepalen….en hier ga ik veel zeg maar steeds de boot in….
AV stand moet je diafragma instellen de rest word erbij gezocht….
TV stand sluitertijd bepalen en diafragma zoekt de camera erbij…. deze elementen hebben aardig mijn kennis.
Maar volg je nieuwsbrieven en alle items op korte voet…want ik kan veel leren van je….
Greetz
Carlo


Door Laura op 25 mei 2015

Hoi Carlo,

Fijn dat je verder bent gekomen met het e-book. De beste tip die ik je kan geven is simpel: ga zo veel mogelijk spelen met de instellingen, al doende leert men. En volg eventueel een goede basiscursus.

Succes!


Door Carlo v.d. Bosch op 18 mei 2015

Laura,
Je e-Book heb ik met aandacht gelezen, en best veel dingen begrepen en uit kunnen voeren.
Maar er zijn nog steeds items die ik dus niet snap…
O.a. de M stand op m`n camera Canon 400D, moet je diafragma & sluitertijd zelf bepalen….en hier ga ik veel zeg maar steeds de boot in….
AV stand moet je diafragma instellen de rest word erbij gezocht….
TV stand sluitertijd bepalen en diafragma zoekt de camera erbij…. deze elementen hebben aardig mijn kennis.
Maar volg je nieuwsbrieven en alle items op korte voet…want ik kan veel leren van je….
Greetz
Carlo


Door Laura op 25 mei 2015

Hoi Carlo,

Fijn dat je verder bent gekomen met het e-book. De beste tip die ik je kan geven is simpel: ga zo veel mogelijk spelen met de instellingen, al doende leert men. En volg eventueel een goede basiscursus.

Succes!


Door Jan Scherpenisse op 23 mei 2015

Nogmaals bedankt voor je gratis e-book. Heel leuk om te lezen en handig , heb er al veel van opgestoken . Als bewerkingsprogramma gebruik ik Corel Paintshop pro 17 , een geweldig programma.

Succes verder


Door Laura op 25 mei 2015

Dank voor je reactie Jan en graag gedaan!

Jij ook succes!


Door Jan Scherpenisse op 23 mei 2015

Nogmaals bedankt voor je gratis e-book. Heel leuk om te lezen en handig , heb er al veel van opgestoken . Als bewerkingsprogramma gebruik ik Corel Paintshop pro 17 , een geweldig programma.

Succes verder


Door Laura op 25 mei 2015

Dank voor je reactie Jan en graag gedaan!

Jij ook succes!


Door Oscar op 26 mei 2015

Hoi Laura,

Allereerst bedankt voor je boek! Ik heb het gelezen en er staan zeker dingen in die ik nog niet deed ook al fotografeer ik al lang. Ik vond het een heerlijk no nonsence boek met instap tips en trucs waar ik meteen wat mee kan. Ik heb vaak niet het geduld om twee foto’s naast elkaar te leggen met verschillende instellingen en als ik het wel doe weet ik niet meer wat de instellingen waren en dan zijn jouw voorbeelden erg instructief. Dank daarvoor.
Ik zak het vast nog wel eens etrug kijken en heb het ook mijn dochter aanbevolen.
Groet
Oscar.


Door Dolf op 27 mei 2015

Hé Laura

Een mooi e boek zeker voor beginnende fotografen
Heb de link doorgestuurd naar de kids
Ben zelf als hobbyist al veel in de natuur te vinden en vorig jaar begonnen met studio en portret, totaal andere aanpak, wel erg leuk
Ben benieuwd naar je artikel over nabewerking, gebruik zelf element, de basis dingen, vind werken met lagen complex
Gr Dolf


Door Dolf op 27 mei 2015

Hé Laura

Een mooi e boek zeker voor beginnende fotografen
Heb de link doorgestuurd naar de kids
Ben zelf als hobbyist al veel in de natuur te vinden en vorig jaar begonnen met studio en portret, totaal andere aanpak, wel erg leuk
Ben benieuwd naar je artikel over nabewerking, gebruik zelf element, de basis dingen, vind werken met lagen complex
Gr Dolf


Door Chris op 28 mei 2015

Een leuk waardevol boek voor hobby fotograaf. Bedankt dat je dit wilt delen. Ik zelf gebruik voor fotobewerking “PhotoShop” & “LightRoom”.


Door Chris op 28 mei 2015

Een leuk waardevol boek voor hobby fotograaf. Bedankt dat je dit wilt delen. Ik zelf gebruik voor fotobewerking “PhotoShop” & “LightRoom”.


Door Jan van Bruggen op 31 mei 2015

Hallo Laura,
Je hebt een prachtig E-book in elkaar gezet met zeer veel nuttige informatie voor de beginnende fotograaf!
Helaas heb ik er persoonlijk niets uit kunnen halen waar ik nog niet van op de hoogte was!
Zelf ben ik een enthousiast natuurfotograaf, met als voorkeur vossen en herten en ben hier dan ook erg actief mee op me eigen website ( die heeft de prioriteit ) , op zoom.nl, facebook en twitter..!! Het valt me op dat je in het gedeelte compositie geen aandacht geeft aan de kijkruimte, maar alleen aan de dieptewerking! Voor mensen die dieren fotograferen is het belangrijk dat ze eigenlijk de dieren de foto laten inlopen.. Dat maakt de compositie van de foto in dat geval veel sterker als dan je een dier centraal op de foto zal plaatsen! Ik heb je E-book iedergeval met veel plezier gelezen, Bedankt!

Groet, jan..


Door Laura op 6 augustus 2015

Een late reactie Jan, maar superbedankt voor je feedback, ik ga kijken of ik dat uit kan breiden!


Door remko op 2 juni 2015

Hallo Laura, hartelijk bedankt voor je E-book. Ik heb het nog niet helemaal doorgenomen maar ik heb nu al dingen gelezen die mij zeker kunnen helpen om betere foto’s te maken. Ook je info en uitleg over de fotobewerkingsprogramma’s is super. Ik fotografeer nu zo’n 5 jaar en ik ben altijd een beetje terughoudend geweest mbt foto’s bewerken. Maar je hebt me overtuigd en ik ga zeker een van de programma’s uitproberen.


Door remko op 2 juni 2015

Hallo Laura, hartelijk bedankt voor je E-book. Ik heb het nog niet helemaal doorgenomen maar ik heb nu al dingen gelezen die mij zeker kunnen helpen om betere foto’s te maken. Ook je info en uitleg over de fotobewerkingsprogramma’s is super. Ik fotografeer nu zo’n 5 jaar en ik ben altijd een beetje terughoudend geweest mbt foto’s bewerken. Maar je hebt me overtuigd en ik ga zeker een van de programma’s uitproberen.


Door Martha op 3 juni 2015

Hallo Laura, dank voor je ebook. Ik lees het met plezier, haal mijn kennis op. Mijn hobby met fotografie is macro, maar sinds ik een nieuwe camera heb lukt dit me niet meer zo goed. Canon powershot g7x ( ik wil een camera die ik altijd in mijn tas bij me kan hebben) dus lees en surf ik veel op internet naar info. Ik ben met teveel dingen tegelijk bezig, ik heb je boek nog niet helemaal uit, maar het is zeer duidelijk. Dank je wel


Door gerrit op 8 juni 2015

erg leerzaam Ebook, geen spijt van dat ik het doorgespit heb, duidelijke uitleg!!!!!! bedankt


Door Roel Klaassen op 9 juni 2015

Beste Laura,
Ben wel begonnen met het doorlezen, maar het is nog te veel om er al een oordeel over te kunnen of willen vellen.
Alle info is bij mij welkom en hoop dan ook veel aan het E-book te hebben.


Door Roel Klaassen op 9 juni 2015

Beste Laura,
Ben wel begonnen met het doorlezen, maar het is nog te veel om er al een oordeel over te kunnen of willen vellen.
Alle info is bij mij welkom en hoop dan ook veel aan het E-book te hebben.


Door Ab op 14 juni 2015

Beste Laura, is een interessant artikel waar ik veel van kan leren. Ga dit dan ook zeker uit proberen. Foto,s bewerken doe ik nog niet echt, heb wel Picasa maar doe er nog te weinig mee.
Bedankt Ab.


Door Ab op 14 juni 2015

Beste Laura, is een interessant artikel waar ik veel van kan leren. Ga dit dan ook zeker uit proberen. Foto,s bewerken doe ik nog niet echt, heb wel Picasa maar doe er nog te weinig mee.
Bedankt Ab.


Door Henk op 24 juni 2015

Hallo Laura,
IK heb het E-book helemaal uitgelezen. Alle onderwerpen zijn duidelijk en goed begrijpbaar omschreven. Het merendeel was mij wel bekend, maar niet minder boeiend. Bij sommige opmerkingen dacht ik, oh ja dat moet ik maar weer eens gaan proberen.
Kortom een prettig leesbaar en leerzaam boek.
Bedankt,
Henk.


Door Henk op 24 juni 2015

Hallo Laura,
IK heb het E-book helemaal uitgelezen. Alle onderwerpen zijn duidelijk en goed begrijpbaar omschreven. Het merendeel was mij wel bekend, maar niet minder boeiend. Bij sommige opmerkingen dacht ik, oh ja dat moet ik maar weer eens gaan proberen.
Kortom een prettig leesbaar en leerzaam boek.
Bedankt,
Henk.


Door l waas op 25 juni 2015

je boek met heel veel plezier gelezen,helaas door omstandigheden nog niets mee kunnen doen,maar komt goed,hartelijk dank !!


Door l waas op 25 juni 2015

je boek met heel veel plezier gelezen,helaas door omstandigheden nog niets mee kunnen doen,maar komt goed,hartelijk dank !!


Door Bert 3S op 6 juli 2015

Ik kreeg net voor mijn eerste fotoklusje deze gratis E book. Snel even doorgebladerd, bleek erg handig te zijn.
Super bedankt, je hoort je wel vaker van mij.

Groet, Bert


Door Bert 3S op 6 juli 2015

Ik kreeg net voor mijn eerste fotoklusje deze gratis E book. Snel even doorgebladerd, bleek erg handig te zijn.
Super bedankt, je hoort je wel vaker van mij.

Groet, Bert


Door Robert op 15 juli 2015

Hoi Laura,
Heb je e-book gelezen. Mooi geschreven, helder en duidelijk.
Mooi ook dat je je kennis gratis wilt delen, dank je wel daarvoor!
Groetjes Robert


Door Robert op 15 juli 2015

Hoi Laura,
Heb je e-book gelezen. Mooi geschreven, helder en duidelijk.
Mooi ook dat je je kennis gratis wilt delen, dank je wel daarvoor!
Groetjes Robert


Door Ger Sampers op 15 juli 2015

Beste Laura,

Hartelijk dank voor je E-book….het was zeer verhelderend en duidelijk geschreven. Ik zal het zeker vaker nog eens doorlezen en de tips ter harte nemen.
Groetjes, Ger


Door Ger Sampers op 15 juli 2015

Beste Laura,

Hartelijk dank voor je E-book….het was zeer verhelderend en duidelijk geschreven. Ik zal het zeker vaker nog eens doorlezen en de tips ter harte nemen.
Groetjes, Ger


Door Nico van der Laan op 20 juli 2015

Hoi Laura,
Dank voor je E-Book. Ik heb het met heel veel plezier gelezen. De materie is duidelijk en begrijpelijk beschreven. Aan de tips zal ik zeker wat hebben. Ik hoop nog veel te leren van de manier waarop jij je kennis deelt.
Groeten Nico


Door Nico van der Laan op 20 juli 2015

Hoi Laura,
Dank voor je E-Book. Ik heb het met heel veel plezier gelezen. De materie is duidelijk en begrijpelijk beschreven. Aan de tips zal ik zeker wat hebben. Ik hoop nog veel te leren van de manier waarop jij je kennis deelt.
Groeten Nico


Door Ton Hermus op 5 augustus 2015

Beste laura,
Ik heb je e-book gelezen.Ik heb er veel van opgestoken. wat ik gelezen hebt ,ben ik nu in de praktijk aan ’t toepassn.

super bedankt

Ton


Door Ton Hermus op 5 augustus 2015

Beste laura,
Ik heb je e-book gelezen.Ik heb er veel van opgestoken. wat ik gelezen hebt ,ben ik nu in de praktijk aan ’t toepassn.

super bedankt

Ton


Door Laura op 6 augustus 2015

Bedankt voor jullie positieve reacties weer lieve mensen, dat waardeer ik! 🙂


Door Laura op 6 augustus 2015

Bedankt voor jullie positieve reacties weer lieve mensen, dat waardeer ik! 🙂


Door Bennie op 10 september 2015

Hoi Laura,
Bedankt voor het E-Book ik heb het met aandacht gelezen en heb er zeker veel aan ga het binnenkort op vakantie in de praktijk brengen.
Heel fijn dat je op deze manier je kennis met ons wilt delen.
Nogmaals bedankt.
Groet,
Bennie


Door Laura op 21 september 2015

Heel graag gedaan Bennie! En heel veel succes met fotograferen!


Door Bennie op 10 september 2015

Hoi Laura,
Bedankt voor het E-Book ik heb het met aandacht gelezen en heb er zeker veel aan ga het binnenkort op vakantie in de praktijk brengen.
Heel fijn dat je op deze manier je kennis met ons wilt delen.
Nogmaals bedankt.
Groet,
Bennie


Door Laura op 21 september 2015

Heel graag gedaan Bennie! En heel veel succes met fotograferen!


Door Harry Bakker op 11 september 2015

hallo Laura
heb een spiegelreflex camera en fotograferen is een grote passie heel mooi E book en heb er heel veel aan
leer er veel van en zeker omgaan met mijn camera .


Door Laura op 21 september 2015

Super Harry! Veel succes verder!


Door Harry Bakker op 11 september 2015

hallo Laura
heb een spiegelreflex camera en fotograferen is een grote passie heel mooi E book en heb er heel veel aan
leer er veel van en zeker omgaan met mijn camera .


Door Laura op 21 september 2015

Super Harry! Veel succes verder!


Door Wim Jansen op 28 september 2015

Goed in elkaar gezet boek met duidelijke nederlandse taal.
Kun ik mee verder en wat van leren.



Door Wim Jansen op 28 september 2015

Goed in elkaar gezet boek met duidelijke nederlandse taal.
Kun ik mee verder en wat van leren.



Door Floor op 29 september 2015

Leuk boek met veel goede tips. Alles helder en duidelijk uitgelegd



Door Floor op 29 september 2015

Leuk boek met veel goede tips. Alles helder en duidelijk uitgelegd



Door Ingrid op 6 oktober 2015

Hoi Laura,

Ik heb je e-book gelezen.
Leuk om nu meer over mijn camera te weten. Nu alles in de praktijk gaan brengen. Meestal fotograveer ik op de A, al ben ik de laatste paar weken wel steeds meer aan het uitproberen hoe en wat. Hoop dat ik nu nog mooiere foto’s kan gaan maken.


Door Laura op 7 oktober 2015

Goed bezig Ingrid, steeds een stapje verder doen, dan leer je het beste!

Heel veel succes!


Door Ingrid op 6 oktober 2015

Hoi Laura,

Ik heb je e-book gelezen.
Leuk om nu meer over mijn camera te weten. Nu alles in de praktijk gaan brengen. Meestal fotograveer ik op de A, al ben ik de laatste paar weken wel steeds meer aan het uitproberen hoe en wat. Hoop dat ik nu nog mooiere foto’s kan gaan maken.


Door Laura op 7 oktober 2015

Goed bezig Ingrid, steeds een stapje verder doen, dan leer je het beste!

Heel veel succes!


Door Steven Konings op 13 oktober 2015

Dag Laura,
Bedankt voor het E-book-Basisstappen-van-fotografie. Hierin staan een heleboel tips om goed te fotograferen. Voor mij is met name tip 10 DOEN DOEN DOEN van belang. Na mijn basis opleiding fotografie en de eerste fase van de opleiding fotografie aan de fotoacademie in Rotterdam volg ik nu een cursus portret bij SKVR en heb me bij jou ingeschreven voor de masterclass Geld Verdienen Met Je Foto’s.
Mijn doel is om parttime als fotograaf aan de slag te gaan.
Ook mijn website moet nog opgebouwd worden en hoop dat ik hier nog tijd voor vrij kan maken. Er is voor mij nog veel werk te verrichten.
Ik hoop op een leuke samenwerking.
Vriendelijke groet,
Steven


Door Laura op 15 oktober 2015

Hoi Steven,

Het klinkt zo simpel, maar voor veel mensen erg lastig dat doen doen doen 😉 Je bent lekker bezig, komt vast helemaal goed met je fotografie activiteiten! Super dat je je hebt aangemeld voor de masterclasses!

Heel veel succes en laat het weten als je vragen hebt!

Hartelijke groet van Laura


Door Steven Konings op 13 oktober 2015

Dag Laura,
Bedankt voor het E-book-Basisstappen-van-fotografie. Hierin staan een heleboel tips om goed te fotograferen. Voor mij is met name tip 10 DOEN DOEN DOEN van belang. Na mijn basis opleiding fotografie en de eerste fase van de opleiding fotografie aan de fotoacademie in Rotterdam volg ik nu een cursus portret bij SKVR en heb me bij jou ingeschreven voor de masterclass Geld Verdienen Met Je Foto’s.
Mijn doel is om parttime als fotograaf aan de slag te gaan.
Ook mijn website moet nog opgebouwd worden en hoop dat ik hier nog tijd voor vrij kan maken. Er is voor mij nog veel werk te verrichten.
Ik hoop op een leuke samenwerking.
Vriendelijke groet,
Steven


Door Laura op 15 oktober 2015

Hoi Steven,

Het klinkt zo simpel, maar voor veel mensen erg lastig dat doen doen doen 😉 Je bent lekker bezig, komt vast helemaal goed met je fotografie activiteiten! Super dat je je hebt aangemeld voor de masterclasses!

Heel veel succes en laat het weten als je vragen hebt!

Hartelijke groet van Laura


Door Dick op 1 november 2015

Het e-book gelezen en er wel aardig wat tips uitgehaald. Doe al jaren aan fotografie, vroeger analoog spiegelreflex, nu digitaal Panasonic fz150 die ook erg goede resultaten levert, ondanks beperking ivm spiegelreflex.


Door Laura op 3 november 2015

Fijn Dick! Mooi dat een ‘oude rot’ in het vak er ook nog wat uit kon halen 😉


Door Dick op 1 november 2015

Het e-book gelezen en er wel aardig wat tips uitgehaald. Doe al jaren aan fotografie, vroeger analoog spiegelreflex, nu digitaal Panasonic fz150 die ook erg goede resultaten levert, ondanks beperking ivm spiegelreflex.


Door Laura op 3 november 2015

Fijn Dick! Mooi dat een ‘oude rot’ in het vak er ook nog wat uit kon halen 😉


Door Heleen op 3 november 2015

Hoi Laura,
Ik heb het e-book gelezen en ik kon gelijk met een aantal tips aan de slag. Ik ben er erg blij mee, dank je wel!


Door Laura op 4 november 2015

Fijn om te lezen Heleen! Heel veel succes!!


Door Heleen op 3 november 2015

Hoi Laura,
Ik heb het e-book gelezen en ik kon gelijk met een aantal tips aan de slag. Ik ben er erg blij mee, dank je wel!


Door Laura op 4 november 2015

Fijn om te lezen Heleen! Heel veel succes!!


Door Ger op 9 november 2015

Beste Laura,
Ik heb je E.book gelezen, dankjewel voor beschikbaar stellen van deze informatie.
Ik werk als amateur al jaren met Google Picasa en Pinnacle Studio Pro.
Deze bevallen mij prima, ook al zal bv Adobe een breder en beter programma zijn.
Maar ik zit hier een beetje aan vast geroest, dus blijf ik deze twee gebruiken.
Picasa om mijn foto’s enigszins te bewerken waar nodig en Pannacle om er een dia presentatie mee te maken.

Mvg. Ger


Door Laura op 10 november 2015

Graag gedaan Ger! En als het voor jou goed werkt is dat helemaal prima toch?


Door Ger op 9 november 2015

Beste Laura,
Ik heb je E.book gelezen, dankjewel voor beschikbaar stellen van deze informatie.
Ik werk als amateur al jaren met Google Picasa en Pinnacle Studio Pro.
Deze bevallen mij prima, ook al zal bv Adobe een breder en beter programma zijn.
Maar ik zit hier een beetje aan vast geroest, dus blijf ik deze twee gebruiken.
Picasa om mijn foto’s enigszins te bewerken waar nodig en Pannacle om er een dia presentatie mee te maken.

Mvg. Ger


Door Laura op 10 november 2015

Graag gedaan Ger! En als het voor jou goed werkt is dat helemaal prima toch?


Door Nel op 10 november 2015

Hoi Laura, ik heb je e book gelezen, en daar staan zeker tips in waar ik wat aan heb. Dank je wel daar voor.
Met vriendelijke groet Nel Sipma


Door Laura op 11 november 2015

Fijn Nel! Heel graag gedaan en veel succes met fotograferen!


Door Nel op 10 november 2015

Hoi Laura, ik heb je e book gelezen, en daar staan zeker tips in waar ik wat aan heb. Dank je wel daar voor.
Met vriendelijke groet Nel Sipma


Door Laura op 11 november 2015

Fijn Nel! Heel graag gedaan en veel succes met fotograferen!


Door Rien van os op 11 november 2015

Hallo Laura .
het is echt een uitkomst het boek , en ik probeer het ook toe te passen .
nogmaals bedankt
gr Rien


Door Laura op 11 november 2015

Fijn Rien! Heel graag gedaan!

Enne.. Zeker gaan toepassen 😉


Door Rien van os op 11 november 2015

Hallo Laura .
het is echt een uitkomst het boek , en ik probeer het ook toe te passen .
nogmaals bedankt
gr Rien


Door Laura op 11 november 2015

Fijn Rien! Heel graag gedaan!

Enne.. Zeker gaan toepassen 😉


Door Harry op 12 november 2015

Hallo Laura.
Ook ik heb je e-booking mogen downloaden en ben er zeer blij mee…heb er nog een aantal dingen van kunnen leren..
Ga zo door!!!!


Door Laura op 12 november 2015

Top Harrie! En zal ik doen 😉


Door Harry op 12 november 2015

Hallo Laura.
Ook ik heb je e-booking mogen downloaden en ben er zeer blij mee…heb er nog een aantal dingen van kunnen leren..
Ga zo door!!!!


Door Laura op 12 november 2015

Top Harrie! En zal ik doen 😉


Door Hans Licht c op 16 november 2015

Je boek is verhelderend duidelijk en let ook op de kleine dingen.
Ik werk met fotoshop 2015 cc waar ook Ligtroom bij hoort. Het kan erg veel maar je bent wel ff bezig voor je het doorhebt. You Tube is soms wel een uitkomst je kan typen Adobe Photoshop 2015 cc/lagen en je ziet daarna wat dat inhoudt met video`s. Maar ook laura de Haan, meestal hebben de fotografen wel video`s en geven ook cursussen. Net als onze Laura die het allemaal toch maar doet de complimenten van mij


Door Laura op 19 november 2015

Hahaha dankje Hans! En goed bezig, veel succes ermee! 🙂


Door Hans Licht c op 16 november 2015

Je boek is verhelderend duidelijk en let ook op de kleine dingen.
Ik werk met fotoshop 2015 cc waar ook Ligtroom bij hoort. Het kan erg veel maar je bent wel ff bezig voor je het doorhebt. You Tube is soms wel een uitkomst je kan typen Adobe Photoshop 2015 cc/lagen en je ziet daarna wat dat inhoudt met video`s. Maar ook laura de Haan, meestal hebben de fotografen wel video`s en geven ook cursussen. Net als onze Laura die het allemaal toch maar doet de complimenten van mij


Door Laura op 19 november 2015

Hahaha dankje Hans! En goed bezig, veel succes ermee! 🙂


Door Joop Verlaan op 25 november 2015

Beste Laura,

Bedankt voor je gratis e-book.
Heel leuk om te lezen en handig om alles weer eens op een rijtje te krijgen.
En voor starters zeker aan te raden,


Door Laura op 28 november 2015

Top Joop, veel succes met je fotografie activiteiten!


Door Joop Verlaan op 25 november 2015

Beste Laura,

Bedankt voor je gratis e-book.
Heel leuk om te lezen en handig om alles weer eens op een rijtje te krijgen.
En voor starters zeker aan te raden,


Door Laura op 28 november 2015

Top Joop, veel succes met je fotografie activiteiten!


Door Ajauw Lauw op 27 november 2015

Beste Laura,

Je boek is goed in elkaar gezet, verhelderend en duidelijk geschreven. Ik zal het zeker vaker nog eens doorlezen en de tips in praktijk gaan brengen.
Ik werk op dit moment met picasa.
Bedankt.

Met vriendelijk groet.

Ajauw


Door Ajauw Lauw op 27 november 2015

Beste Laura,

Je boek is goed in elkaar gezet, verhelderend en duidelijk geschreven. Ik zal het zeker vaker nog eens doorlezen en de tips in praktijk gaan brengen.
Ik werk op dit moment met picasa.
Bedankt.

Met vriendelijk groet.

Ajauw


Door Laura op 28 november 2015

Dankje Ajauw! Veel succes ermee!


Door Laura op 28 november 2015

Dankje Ajauw! Veel succes ermee!


Door Agnes op 28 november 2015

Dank u wel Laura voor de duidelijke tips in je E Book, ik heb er zeker iets van opgestoken vooral van de portret fotografie , en natuurlijk ook van al het andere. Bedankt dat we dat allemaal gratis mogen lezen.
Vriendelijke groetjes
agnes


Door Laura op 29 november 2015

Heel graag gedaan Agnes, fijn dat je er blij mee bent!


Door Agnes op 28 november 2015

Dank u wel Laura voor de duidelijke tips in je E Book, ik heb er zeker iets van opgestoken vooral van de portret fotografie , en natuurlijk ook van al het andere. Bedankt dat we dat allemaal gratis mogen lezen.
Vriendelijke groetjes
agnes


Door Laura op 29 november 2015

Heel graag gedaan Agnes, fijn dat je er blij mee bent!


Door corrie mugge op 29 november 2015

hoi laura ik heb het e book door gelezen
het is prettig geschreven en ik ga het zeker gebruiken
maar dat moet ik rustig even bestuderen


Door Laura op 30 november 2015

Fijn Corrie, neem je tijd! (en vooral gaan toepassen ;))


Door corrie mugge op 29 november 2015

hoi laura ik heb het e book door gelezen
het is prettig geschreven en ik ga het zeker gebruiken
maar dat moet ik rustig even bestuderen


Door Laura op 30 november 2015

Fijn Corrie, neem je tijd! (en vooral gaan toepassen ;))


Door Jan Slaats op 6 december 2015

Hoi Laura. Bedankt voor je E-book. Nu na mijn pensionering wil ik me wat meer gaan verdiepen in de techniek achter een goede foto. Jouw E-book zal me hierbij zeker gaan helpen. Het is goed leesbaar en er staan goede fototips in voor mensen zoals ik, bij wie een goede foto tot nu toe nog teveel van het toeval afhangt. Ga zo door.


Door Laura op 8 december 2015

Fijn Jan! Dank voor je leuke reactie en veel plezier en succes ermee!


Door Jan Slaats op 6 december 2015

Hoi Laura. Bedankt voor je E-book. Nu na mijn pensionering wil ik me wat meer gaan verdiepen in de techniek achter een goede foto. Jouw E-book zal me hierbij zeker gaan helpen. Het is goed leesbaar en er staan goede fototips in voor mensen zoals ik, bij wie een goede foto tot nu toe nog teveel van het toeval afhangt. Ga zo door.


Door Laura op 8 december 2015

Fijn Jan! Dank voor je leuke reactie en veel plezier en succes ermee!


Door Frank jaspers op 4 oktober 2016

Hoi Laura,
Ik heb je E boek binnen en ben die aan het lezen.
Ik haal der leuke tips uit die ik zeker ga toepassen om nog mooieren foto,s te maken.
Bedank voor je boek

Frank

Plaats een reactie


*