Advies nodig of even brainstormen,
zodat je snel stappen kunt maken met je online marketing activiteiten?

Bekijk onderstaand hoe ik je kan helpen:

online marketing coaching

Online marketing advies voor starters

Ben jij een kleine ondernemer met grote ambities? Ben je bijvoorbeeld coach, of traininer, of ben je MKBer en net gestart met online marketing en duizelt het je van alle mogelijkheden op internet? Kun je wel wat adviezen gebruiken om te gaan knallen met de juiste online marketing strategie?


Dan kan ik jou in 1 of meerdere online sessies waardevolle adviezen geven en met je brainstormen over de juiste online marketing strategie!


Ik doe dit samen met een klein team van pro's en in de afgelopen jaren heb ik meer dan 60 websites gemaakt, honderden ondernemers persoonlijk verder geholpen met online marketing adviezen en meer dan 2000 mensen bereikt met online cursussen over fotografie, ondernemen en WordPress.

Ik verwacht dan ook dat ik jou prima verder kan helpen!

 

Klik hieronder om contact op te nemen.


online strategie sessie

Gratis strategie sessie


Wil jij advies over de eerst te nemen stappen die jij in jouw specifieke situatie zou kunnen nemen om een online business te gaan ontwikkelen?

Of ben je al gestart en loop je misschien vast op een aantal punten, of kan je wel wat tips gebruiken omdat je nog niet echt de successen hebt die je wilt?

De online strategiesessie gaat jou helpen met de volgende zaken:


→ Inzicht in jouw kansen en mogelijkheden online

Helderheid over de belangrijkste te nemen stappen

→ Feedback op jouw website

→ Meer helderheid in je hoofd over jouw business

Heel veel motivatie :)


Interesse? Meld je dan hieronder aan zodat wij kunnen kijken of er een match is en we je verder kunnen helpen tijdens een online strategiesessie!
phoenix website ondersteuning

Phoenix hulp


Phoenix is zo ontwikkeld dat jij als ondernemer volledige controle kunt uitoefenen op je eigen website en deze zelf helemaal kunt opbouwen en vullen met content. Maar niet elke ondernemer heeft daar tijd voor en dat is waar ik (en mijn team) om de hoek kom kijken.

Ik kan jou helpen met het hele proces rondom het ontwikkelen van jouw nieuwe Phoenix website, of met specifieke zaken rondom jouw albestaande Phoenix website of Huddle website.

Denk aan:


Het inrichten/designen van je website of membersite

Het opmaken van verkooppagina's en andere landingspagina's

Het meedenken over jouw internet marketing strategie

→ SEO optimalisatie van je blogs en pagina's

→ Begeleiding bij ontwikkeling van je online product, als online cursussen, webinars en e-books