+31(0)6-24868320
Paranadreef 2 3563AZ Utrecht

Fotografie Internet Marketing Summit

Richard Pieterse

Een TOP weekend was het! Op 10 en 11 maart kwam een groep van zo’n 100 ondernemers bij elkaar in Seats2meat in Maarssen om het Internet Marketing Summit  te volgen, een geweldig leuk event van Eelco de Boer en zijn partners en georganiseerd in samenwerking met Succesgids. Een heel weekend in het teken van Internetmarketing en alle mogelijkheden die je hebt om te ondernemen op het internet. Van een goede domeinnaam (Richard Pieterse) en affiliated marketing (Mathieu Volker) tot een succesvolle productlancering (Mindert Aardema) en van een goede internet strategie (Eelco de Boer) en het MBTI model (Peter Postma) tot een seminar over neuromarketing (Tonny Loorbach).

Eelco de Boer en Tonny Loorbach tijdens Internet Marketing Summit

 

 

 

 

 

 

 

Mobiele Fotostudio Internet Marketing Summit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik maakte foto’s van dit event en maakte portretfoto’s in een mobiele studio in de pauzes. En daar werd enthousiast gebruik van gemaakt zoals je aan onderstaande foto’s kunt zien. Net zo divers als de mogelijkheden van het internet zijn de ondernemers die het internet inzetten.

 

Portretten Internet Marketing Summit

Groepsfoto

De groepsfoto was met recht de leukste groepsfoto die ik ooit gemaakt heb. Zoveel leuke enthousiaste mensen, de energie spat er van af!

Klik op de foto om deze in een groter formaat te kunnen bekijken.

 

Groepsfoto Internet Marketing Summit

Internet Business Mastery

Eelco is al vaker te zien geweest op mijn blog en zal je waarschijnlijk nog wel vaker tegenkomen. Zijn events zijn altijd de moeite waard. Ik heb hem zelf leren kennen tijdens zijn coachingtraject waar ik aan deelneem en dat heeft mijn  kijk op mijn werk als fotograaf en de mogelijkheden om het internet in te zetten voor mijn business compleet veranderd. Momenteel biedt hij ondernemers weer een fantastisch traject: De Internet Business Mastery. Klik hier voor meer informatie.

Internet Business Mastery Eelco de Boer

Samenwerking

Voor mij een enorm leuke bijkomstigheid van dit toffe netwerk zijn de nieuwe samenwerkingen die eruit voortkomen. Iedereen helpt elkaar en er ontstaan ook lange termijn relaties. Enkele voorbeelden: Heleen Verkerk heeft een complete huisstijl voor mij gemaakt (zie o.a. de header van deze website), Rebekka Deforce heeft een supertoffe intro voor mijn filmpjes gemaakt en met Jannetta Dorsman ben ik een lange termijn samenwerking aangegaan, omdat onze werkzaamheden erg goed met elkaar combineren. En een heel goed voorbeeld zie je natuurlijk in deze blog. Geweldig om op deze manier actief te zijn en andere ondernemers te kunnen helpen met foto’s!

Klik hier voor de foto’s van het event.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! (zie reactieformuliertje onderaan dit bericht)

 

Posted in : Internetmarketing
About The Author
Laura de Haan werkt sinds 2008 fulltime als zelfstandig gevestigd fotograaf vanuit haar woonplaats Delft. Daarvoor was Laura actief in het sociaal cultureel werk als jongerenwerker en opbouwwerker en daar ontstond ook haar passie voor sociale fotografie met een grote liefde voor de urbanculture (stedelijke ontwikkeling, straatcultuur, hiphop). De afgelopen jaren heeft Laura met honderden ondernemers en sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en (internet)marketing, gezondheid en spiritualiteit gewerkt. Ze vindt het heerlijk met positieve mensen te werken en bij te dragen aan de positionering en promotie van collega ondernemers. Haar kracht ligt vooral op het gebied van portret-, event- en productfotografie. Naast zelf fotograferen vindt Laura het super om ondernemers en (hobby) fotografen te helpen met tips en informatie over fotografie. Deel, groei en have fun is haar motto!
Related Posts
19 Comments

Leave Your Comment

Your Name*
Your Webpage

Your Comment*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>